Blog om spil og bettingmuligheder på hestevæddelæb

By:

Var du også blandt dem, der troligt fandt vej til travbanen, da du var en lille purk for at se dine forældre spille på hestevæddeløb?

Endte du med selv at blive så bidt af hestsporten, at du senere selv fandt vej til væddeløbsbanen sammen med dine egne børn for at spille på galop- og travløb?

Måske kribler det stadig i dine fingre for at komme til at spille på dine favoritheste, men helbredet tillader måske ikke de store vandreture ned til en af landets ni baner med hestevæddeløb, hvor man kan spille og satse på heste.

Derfor er det heldigt, at nye danske regler har gjort det muligt for folk at bette hjemmefra, og det har også medført en opblomstring af hestesporten i nyere tid, hvor også unge mennesker har fået øjnene op for den tempofyldte hestesport, hvor der hører mange stolte traditioner, regler og stamtavler på hestene med til løbets omfang blandt mange flere ting.

Hestevæddeløb i Danmark har en lang historie bag sig, der trækker sig flere hundrede år bagud, og den seneste udvikling har så medført, at man kan spille over nettet uden at være tilstede ved selve travbanen, som var kutyme før i tiden – og som man for den sags skyld stadig kan. 

Hvis du så er på vej ind i verdenen med hestevæddeløb og spørger de garvede bettere om, hvordan man spotter den bedste hest og generelt satser sine penge mest fordelagtigt, vil du få mange forskellige forklaringer og råd, der i hver sin situation kan være korrekte nok.

Vi er her for at give dig et kort overblik over, hvad du reelt kan spille på ved et hestevæddeløb, så du kan få en grundforståelse for, hvordan man gør. Så kan du altid senere tilegne dig specifik viden, hvis du virkelig vil fordybe dig i sportsgrenen.

Selvfølgelig kan du spille på, hvilken hest og jockey, der kommer først i mål, men du kan faktisk også spille på anden- og tredjepladsen i løbet. Dette kan du både gøre på galopløb og travløb.

Så er resten ellers bare med at høste viden til sig for at lægge en god strategi.

Posted in: blog om spil