En tilladelse til at hænge udendørs LED skilte op

By:

Der kan være nogle regler til, hvor du må hænge dine udendørs LED skilte op, og det kan være regler, der både er overordnede fra Regeringens side, og så kan der være lokale regler.

Disse skal du selvfølgelig undersøge nærmere ved at læse om reglerne og sætte dig ind i dem, før du uhæmmet hænger dem op.

Tænk sig lige, hvis du har hængt vigtige LED skilte op udendørs, som du har brugt mange penge på, fået specialdesignet, leveret, ventet længe op; og du har brugt lang tid og måske ansat folk til at sætte dem helt flot op – og så skal de pilles ned igen…

Det kan du jo undgå ved at sætte dig ind i reglerne til, hvor, hvornår og hvordan man må sætte dem op.

Men der er også andre former for tilladelse, som du kan blive nødt til at indhente, før du sætter dine udendørs LED skilte op.

For måske ligger din forretning eller virksomhed, som du gerne vil have kunder i, lidt afsides på en sidevej, nede i en gyde eller andre steder, hvor der ikke ofte er alt for mange mennesker, der frekventerer stedet.

Så skal man kende området og måske ligefrem dit sted for målrettet at gå efter det sted i byen. Så hjælper udendørs LED skilte ikke så meget, hvis dette er tilfældet.

På den måde er prisen givet ud for skiltet ikke noget, der kan stå mål med den forventning, du har til, hvor meget omsætning det indirekte skulle føre til.

Her kan en løsning være, at du får tilladelse fra en anden virksomhed til at sætte skiltet op ved deres forretning.

Måske er man ikke direkte konkurrenter og hiver på den måde ikke kunder væk fra hinanden. Måske har man et samarbejde kørende. Men måske vil virksomheden også gerne tjene lidt penge ved at samarbejde om, at du månedligt betaler for at have de skilte hængende.

Husk her også på de gældende regler.