Er en corsage frækt eller ej?

By:

Sådan noget som en corsage har gennemgået noget af en udvikling gennem tiden, hvor det til at starte med har været noget, som kvinder brugte for at smyge deres kroppe ind, så de så slankere ud og kunne have store kjoler udenpå.

Senere gik det så hen og blev til en fræk beklædning, man kunne opleve de optrædende benytte sig af, om det så var til et stripshow, burlesque-optræden eller bare noget husmorstrip – men nok mest af alt er det kendetegnet ved at være brugt i soveværelset til intim hygge.

Men hvordan er den meget radikale overgang sket? Umiddelbart giver det jo ikke mening, at en beklædningsgenstand kunne overgå fra at være noget uskyldigt til at være noget frækt?

Men faktisk hænger disse to ting sammen, som vi vil forklare dig lidt om i denne artikel.

En corsage blev naturligt fræk

Nu om dage skal man virkelig være konservativ eller gammeldags, hvis man bliver forarget over bikinier på kvinderne på stranden, for ellers kunne man jo bare holde sig væk derfra.

Men i gamle dage var det jo noget helt vildt, hvis man så blot en kvindes ankel; så forestil dig lige, hvordan det var, hvis en mand eller anden udkåren fik øje på kvindens corsage!

Det var jo så indirekte ensbetydende med, at man havde fået adgang til kvindens inderste, som man havde fået tilladelse til – tit og ofte.

Så var man noget ind til det helligste, for det var kun i de intime rammer, at man fik lov at se dette.

Derfor har det stadig forholdt sig sådan helt frem til i dag, hvor kvindernes brug af corsage bliver opfattet som noget intimt, privat og ikke mindst frækt, når man ser dette.

Den udvikling har så blot gjort, at der nu kan være et større publikum til at se sådan en corsage, hvis man vælger dette.

Posted in: corsage