Få hjælp til gulvafslibning i København

By:

Er trægulvet i din bolig efterhånden så slidt og flosset i overfladen at du overvejer at skifte det ud? Det er der ikke så meget at sige til. Et trægulv, som igennem årene er blevet betrådt og samtidig ikke har fået den fornødne beskyttende pleje vil uvægerligt blive både grimt at se på og ubehageligt at gå på.

Selv det smukkeste og mest ensartede massive trægulv vil blive mærket af tidens tand i form af misfarvninger og skrammer. De tydeligste tegn på slitage ses der hvor gulvet hyppigst betrædes. Her vil en mat og grålig film, også kaldet slidspor, fremkomme som en konsekvens af støv som skidt som aflejrer sig i træværkets porøse og indtørrede fibre.

Samtidig vil gulvet med tiden miste sine vand og smuds afvisende egenskaber og begynde at suge spildte væsker til sig som en anden svamp. Derved dannes skæmmende pletter og skjolder som ikke kan fjernes ved almindelig gulv vask. Og da solens skarpe uv stråler samtidig gulner træværkets overflade der hvor lys indfaldet er kraftigst – for eksempel under vinduer og foran terrasse eller altan døre – vil gulvet hurtigt komme til at fremstå utroligt hærget.

Kom de grimme skader til livs med en grundig gulvafslibning

Til alt held der de oven for beskrevne skader udelukkende af overfladisk karakter. Ved en gulvafslibning, som er en relativt skånsom behandling, kan du hurtigt få gjort kål på disse skønhedspletter. En gulvafslibning fjerner udelukkende den øverste del cirka 1 – 2 millimeter – af træværkets slidlag.

Således kan langt de fleste trægulve sagtens tåle en professionel gulvafslibning, og faktisk blive meget kønnere af det. Du vil blive overrasket over hvor stor en forskel en gulvafslibning med tilhørende efterbehandling kan gøre. Det er faktisk som at få et helt nyt gulv!

Du kan altid få et tilbud på gulvafslibning i København hos DBF Gulvservice – læs mere på gulvafslibning-priser.dk