Hvorfor begynder en laserprinter at blive overflødig?

By:

Du skal skam ikke tro om printeren, om det er laserprintere eller andre typer af printere, at man er ved at udfase den, men hvis du har bemærket det, så bliver det mindre og mindre, man benytter den slags, og det er faktisk meget fordelagtigt.

Det er ellers meget smart i sig selv med sådan en laserprinter, for den kan printe langt hurtigere end mange andre printere, og man kan stadig købe dem, uden de behøver koste så meget.

Se blot dette: https://techeksperten.dk/tests/laserprinter/ 

Men hvis du tænker over det, så så man før i tiden, hvordan printere næsten kørte i døgndrift for at printe dokumenter ud på kontorer med videre, og der er skam stadig dem, der af afhængige af dem, men man forsøger at finde løsninger der er digitale!

Måske skal du snart sige farvel til din printer

Og det er der flere årsager til, for selvom den laserprinter kan printe hurtigt, så er det stadig langsommere, end hvis man skal have selvsamme dokument frem online via mail, et internt system eller bare downloade det.

Og så sparer man også på brugen af materielle goder såsom træmateriale, for selvom det ofte er genbrug, så bruger man stadig meget energi på at fremstille det, omdanne det og bruge det igen.

Her er det ofte mere fordelagtigt for naturen, tidspresset og meget andet, at man bare forsøger at få en digitalt løsning.

Man behøver jo sjældent printe ens skoleopgaver ud længere: man afleverer dem digitalt, og skal andre elever se dem, så sender man dem rundt.

Rapporterer med videre afleverer man også digitalt, og skal man lave en præsentation, så er det lettere at gøre med overhead-projektor og lignende, hvor man får smidt dokumenterne op, så alle kan se et enkelt eksemplar, end at man skal printe ud til hver person.

Og så er der også mindre chance for, at man glemmer at printe hjemmefra og tage med til et møde, hvis man har en backup liggende digitalt.

Posted in: laserprinter