Hvorfor skal man gå til tandlæge?

By:

Du tænker måske, at tandlæge besøg er ganske overflødige, så længe dine tænder sidder fast, fungerer, og ikke gør ondt. Der kan dog stadig være mange flere gode grunde til at besøge tandlægen med jævne mellemrum.

For eksempel kan der være ansatser til dårligdomme i tænder og tandkød, som du ikke selv kan se, men som tandlægen under en grundig undersøgelse – og ved brug af sit trænede øje – kan opdage. Der kan være syreskader mellem tænderne eller under tandkøds randen, som kun kan ses på en røntgen optagelse. Du kan have forstadier til den frygtede sygdom parodontose, som kan foranledige, at du mister én eller flere tænder. Og når først tandkødet begynder at bløde, eller tandpinen melder sig på banen, er processen allerede i gang – og så kan det være for sent med en forebyggende behandling.

Så kan du faktisk kun håbe på, at tandlægen kan redde dine tænder. I værste fald skal du ud i en dyr procedure med fjernelse af tænder og isættelse af implantat – og dette kan hurtigt gå hen og blive langt dyrere og mere tidskrævende end et årligt eller halvårligt tandlæge besøg.

Hvilken klinik skal jeg vælge som min tandlæge i Århus?

Søger du en dygtig og kompetent tandlæge i Århus – eventuelt med en god, central og let tilgængelig beliggenhed? Så kan du med stor fordel besøge Tandlægerne på Stjernepladsen. Tandlægerne på Stjernepladsen er en af Århus’ mere etablerede tandlæge klinikker, og har ry i Århus og omegn for at være en af de mere professionelle tandlæger i kommunen.

Du er i sikre og professionelle hænder hos Tandlægerne på Stjernepladsen – du kan læse mere om tandlægen på http://stjerneklinik.dk/. Og når du er blevet oprettet som fast kunde hos Tandlægerne på Stjernepladsen, kan du bestille tid online via booking modulet.

Posted in: tandlæge