Professionel gulvafslibning på Frederiksberg ved erfaren håndværker

By:

Din lækre og eftertragtede Frederiksberg bolig er – uanset om der er tale om et hus eller en lejlighed – endnu mere værd, hvis den er udstyret med et intakt trægulv. I disse år er der mange, som skifter deres gamle trægulve ud med billigere og mere rengøringsvenlige gulvtyper, som tilmed er en del mere slidstærke, og ikke kræver nogen form for vedligehold. Dette er smart i en travl hverdag, men hverken beton, cement, epoxy, klik parket eller linoleum er lige så charmerende eller behageligt at betræde som et trægulv.

Træ er og bliver det ultimative materiale til gulv belægning. Træværk er organisk og naturligt, og det kan tydeligt mærkes, når man betræder et velplejet trægulv. I modsætning til et klik parket gulv vil træ virke eftergivende og blødt, og i modsætning til et gulv af beton eller cement vil et trægulv aldrig synes isnende koldt. Og har dit trægulv fået en rigtig lækker efterbehandling, som for eksempel en behandling med hvid pigmenteret sæbe, vil de kunne lyse hele din bolig op.

Pas godt på dine sæbebehandlede trægulve – ellers bliver de hurtigt kedelige

Men denne glæde kan vare kort, såfremt du ikke passer og plejer dine smukke gulve. Sæbebehandlede trægulve skal vaskes hyppigt og grundigt med en særlig sæbe, som vedligeholder såvel den flotte, hvide nuance som den beskyttende hinde af sæbe. Slides denne hinde bort, kan den ikke genskabes ved gulvvask. Og så bliver gulvet hurtigt tørt i overfladen samt sårbart over for slitage. Tegn på slitage i et trægulv kan optræde ved en øget tendens til dannelse af splinter, samt en grålig film i overfladen, som består af nedtrådt støv.

Oplever du, at dit gulv ikke længere bliver strålende rent ved gulvvask, er det på tide med en gulvafslibning. Du kan finde en professionel gulvmand, som kan udføre en grundig gulvafslibning, hos gkservice.dk