Sådan kommer du i gang med at spille roulette

By:

Rouletten er et af de spil, som rigtig mange forbinder med et casino. Hvis du ikke har prøvet at spille det før, kan det dog godt være, at du er lidt i tvivl om, hvordan du skal spille det. I det tilfælde kan det være en god ide for dig, at du læser med her. Her gennemgår vi nemlig nogle af de mest almindelige regler i spillet. Hvis du gerne vil vide mere om spillet, er det en god ide for dig at se mere på en blog som spilonline.dk. Der skriver de blandt andet meget om roulette

I roulette har du mulighed for at placere en række forskellige bets på, hvor kuglen kommer til at lande henne i roulettehjulet. Det gør du ved, at du placerer dine jetoner på det bet på bordet, som du gerne vil spille på. Du kan vælge mellem meget sikre bets om, om kuglen vil lande på et rødt eller et sort tal eller et lige eller et ulige tal. Der er næsten 50 % sandsynlighed for en af delene, hvorfor det ikke er et bet, der giver dig pengene særlig mange gange igen. 

For at få pengene mange gange igen skal du spille på et af de bets, hvor der er mindre sandsynlighed for, at det kommer til at ske. Det er et bestemt tal. Der er 38 eller 39 tal på rouletten, alt efter om du spiller på en amerikansk eller europæisk roulette. Det vil sige, at der altså kun er en 38. del sandsynlighed for, at du får ret. 

Når du spiller roulette, er der altid et grønt felt på rouletten, som er husets felt. Lander kuglen der, bliver alle bets inddraget – medmindre du har spillet på det grønne felt, som er markeret med et 0. Europæisk roulette har kun et felt, mens amerikansk roulette har to. Det giver dig lidt bedre odds i europæisk roulette, hvorfor du altid bør vælge det, hvis du har muligheden for at vælge.