Sexlegetøj for enhver smag – find det online

By:

Når man siger ”sexlegetøj”, kommer de fleste mennesker til at tænke på dildoer, vibratorer eller måske Lolita dukker til mænd. Men sexlegetøj er andet og mere – meget mere endda. Underkategorien sexlegetøj hører også erotiske hjælpemidler, som for eksempel bruges i blid BDSM (Bondage, Dominans, Sadisme og Masochisme), som for eksempel silkereb, pelsforede håndjern og ball gags. Men også de lidt hårdere midler som piske, padler, remme, jern lænker og kæder sam ball gags og brystvorte klemmer falder ind i under denne kategori. Og så er der hele underkategorier dedikeret til såkaldt elektro sex og klinik sex – her må læseren selv bruge sin fantasi, og forestille sig, hvilken type legetøj der anvendes.

Sexlegetøj til kvinder – et område i vækst

Siden Charlotte fra den amerikanske TV serie Sex And The City gjorde den ikoniske Rabbit vibrator til kvinder verdensberømt, er tabuet omkring kvinders onani blevet nedbrudt med lynets hast. Nu er det mere undtagelsen end reglen, hvis en tjekket single kvinde ikke ejer en lækker vibrator med flere forskellige hastigheder, styrker og vibrationsmønstre. Og også helst mere end én – man skal jo nødig gå ned på udstyr.

Sexlegetøj til mænd – et up and coming marked

Og nu vi taler om at gå ned, så kan mændene glæde sig over udviklingen inden for sexlegetøj til mænd, som blandt andet har bragt dem blow job simulatoren. Moderne onaniredskaber til mænd nøjes ikke med at efterligne de kvindelige kønsorganer – de fås nu også med elektrisk forstærket vibration og vakuum sug, som gør hele oplevelsen utroligt meget mere realistisk. Ja, nogle mænd vil faktisk hævde, at eksempelvis den legendariske Flesh Light, som er fremstillet af det patenterede plastik polymer Real Feel Super Skin, er bedre end the real deal. Men det skal nu være op til dig selv at bedømme.

Du kan købe sexlegetøj til mænd og kvinder hos belugi.dk

Posted in: sexlegetøj